ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ СЛУХАЧІВ СИСТЕМИ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ - Грищенко, О. В.; Бобрицька, В. В.; Дудко, Л. В.; Лісіцина, Н. В.; Коровай, С. В.; Дудко, В. Л. (Медична освіта, 2013)
Педагогічна технологія – сукупність педагогічних та психологічних установок, що визначають спеціальний підбір і компонування форм, методів, способів, прийомів, виховних засобів. Технологічними утвореннями забезпечується мож- ливість досягнення ефективного результату в засвоєнні слухачів, що набувають знань, умінь і навиків, розвитку їх особових властивостей і етичних якостей в одній або декількох суміжних галузях науково-виховної роботи, що є особливо актуальним у системі післядипломного навчання.