ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ КОЛЬПОСКОПІЇ НА ЕТАПІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ - Акаліна, О. О. (Медична освіта, 2013)
Процес навчання на циклі “Кольпоскопія в ранній діагностиці передпухлинних і пухлинних станів шийки матки, піхви і вагіни” складається з 3-х різних методик викладання: пасивних, активних, інтерактивних, а також самостійної підготов- ки курсантів з використанням усних і комп’ютерних тестів, відеокольпоскопічних знімків. Сформовані на кафедрі підхо- ди до організаційно-методичного забезпечення навчального процесу дозволяють лікарям-курсантам підвищити свою кваліфікацію, поглибити і розширити свої знання з діагностики і лікування злоякісних новоутворень шийки матки.