РОЛЬ ДІАГНОСТИЧНИХ АЛГОРИТМІВ У ПІСЛЯДИПЛОМНІЙ ПІДГОТОВЦІ ЛІКАРІВ-СПЕЦІАЛІСТІВ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ДІАГНОСТИКИ - Абдуллаєв, Р. Я.; Пономаренко, С. О.; Марченко, В. Г.; Сисун, Л. А. (Медична освіта, 2013)
У статті вивчено роль алгоритму діагностики та його ефективність на кінцевий рівень знань у підготовці лікаря- ультрасонографіста в системі післядипломної освіти.