НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА “МЕДИЧНЕ ПРАВО” ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ПІДГОТОВКИ ЛІКАРЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ В УКРАЇНІ - Ковальчук, Л. Я.; Беденюк, А. Д.; Чорненький, М. В. (Медична освіта, 2013)
Стаття розкриває основні проблеми становлення в Україні медичного права як навчальної дисципліни.