АНАЛІЗ МІЖНАРОДНИХ ДОКУМЕНТІВ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ТА РЕАГУВАННЯ НА НАДЗВИЧАЙНІ СИТУАЦІЇ ТЕХНОГЕННОГО І ПРИРОДНОГО ХАРАКТЕРУ - Вороненко, В. В.; Скалецький, Ю. М.; Торбін, В. Ф. (Медична освіта, 2013)
У статті розглянуті: Йокогамська стратегія і План дій; Міжнародна стратегія зменшення небезпеки лих; доповідь ООН: “Зниження ризику катастроф – завдання розвитку. Глобальна доповідь”; Хіогська рамкова програма дій на 2005– 2015 роки; Документи ООН: Генеральна Асамблея й Міжнародна стратегія зменшення небезпеки лих.