СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ У СИСТЕМІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ - Хвисюк, О. М.; Марченко, В. Г.; Жеребкін, В. В.; Грищенко, О. В.; Жадан, І. А.; Бодня, К. І.; Звягінцева, Т. Д.; Соболєва, І. А. (Медична освіта, 2013)
Якісне післядипломне навчання лікарів можливе лише за умов безперервногонавчання, щобазується на усіх досягнен- нях світової медичної науки та використанні всіх сучасних освітянських технологій.