РЕЗУЛЬТАТИ ВПРОВАДЖЕННЯ НОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ЗА КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЮ СИСТЕМОЮ У ВІННИЦЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ МЕДИЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ - Мороз, В. М.; Полеся, Т. Л.; Гумінський, Ю. Й.; Фоміна, Л. В. (Медична освіта, 2013)
Через реформування вищої освіти Україниу вищих навчальнихмедичних закладах з2005 рокувпроваджується кредит- но-модульна система навчання. Впродовж реалізації основних положень кредитно-модульної системи були виявлені переваги та недоліки. Узв’язку з оптимізацією якості вищоїмедичної освіти створені нові напрямки реалізації основних положень кредитно-модульної системи навчання з врахуванням національних особливостей. Проведений порівняльний аналіз поточної успішності та результатів складання ліцензійного інтегрованого іспитуКрок 1 у студентів, що навчались за традиційною та новою кредитно-модульною системами, не виявив суттєвих відмінностей між різними системами викладання, а за результатами складання ліцензійних іспитів студенти показали кращі результати при кредитно-мо- дульній системі навчання.