НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ДЛЯ АНГЛОМОВНИХ СТУДЕНТІВ НА КАФЕДРІ МІКРОБІОЛОГІЇ, ВІРУСОЛОГІЇ ТА ІМУНОЛОГІЇ ВДНЗУ “УКРАЇНСЬКА МЕДИЧНА СТОМАТОЛОГІЧНА АКАДЕМІЯ” - Fedorchenko, V. I.; Hancho, O. V.; Bobrova, N. O.; Kyrychenko, T. S.; Loban, G. A. (Медична освіта, 2018)
Мета роботи – аналіз стану методичного забезпечення навчального процесу з англомовними студентами на кафедрі мікробіології, вірусології та імунології ВДНЗУ “УМСА” для визначення у майбутньому доцільних дій у цьому напрямку діяльності викладацького колективу кафедри. Основна частина. З метою подальшого покращення рівня знань з предмета на кафедрі мікробіології, вірусології та імунології постійно проводиться методична робота щодо створення, удосконалення та осучаснення методичних розробок для студентів з англійською мовою викладання. Методичні розробки кафедри направлені на сприяння студентам в отриманні інформації з предмета, успішне оволодіння практичними навичками та підготовку до складання незалежного тестування “Крок-1”. Також розробляються бази тестів для поточного контролю знань студентів. Висновок. Навчально-методичне забезпечення освітнього процесу для англомовних студентів на кафедрі мікробіології, вірусології та імунології розробляється та вдосконалюється у напрямках інформаційного забезпечення, організації процесу оволодіння практичними навичками та контролю знань студентів.