НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ВИКЛАДАННЯ ФАРМАКОЛОГІЇ БЛОКАТОРІВ КАЛЬЦІЄВИХ КАНАЛІВ ТА b-АДРЕНОБЛОКАТОРІВ ЗГІДНО З КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЮ СИСТЕМОЮ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ - Чекман, І. С.; Горчакова, Н. О.; Пузиренко, А. М. (Медична освіта, 2013)
Згідно з новими напрямками впровадження кредитно-модульної системи та організації викладанняфармакології гіпо- тензивних препаратів, необхідно акцентувати увагу студентів не тільки на фармакокінетиці та фармакодинаміці окре- мих медикаментів, але також на комбінованій терапії артеріальної гіпертензії.