АКТУАЛІЗАЦІЯ МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОДИПЛОМНОЇ ПІДГОТОВКИ ЛІКАРІВ ТА ПРОВІЗОРІВ ЯК СКЛАДОВА ЕФЕКТИВНОЇ КАДРОВОЇ ПОЛІТИКИ В ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я - Копитов, С. М.; Вороненко, В. В.; Волосовець, О. П.; П'ятницький, Ю. С.; Вітенко, І. С.; Мельник, І. В. (Медична освіта, 2013)
Стаття присвячена проблемі підвищення ефективності кадрової політикив галузі охорони здоров’я, зокрема представ- лений аналіз методичного забезпечення додипломної підготовки лікарів та провізорів як важливої її складової.