КОМУНІКАТИВНІ АСПЕКТИ МІЖ ЛІКАРЯМИ ТА ПАЦІЄНТАМИ ГАСТРОЕНТЕРОЛОГІЧНОГО ПРОФІЛЮ - Степанов, Ю. М.; Будзак, І. Я.; Власова, О. М. (Медична освіта, 2013)
У статті представлені особливості стосунків між лікарями і пацієнтами з хворобами органів травлення. Відзначена часта поширеність функціональних захворювань травлення і важливість правильного спілкування з пацієнтами з цією патологією. Особливу увагу приділено таким питанням, як повага до пацієнта, уважне ставлення до хворого, надання пацієнту всієї необхідної інформації про його хвороби в доступній формі.