ДОСВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ З ПРОПЕДЕВТИКИ ОРТОПЕДИЧНОЇ СТОМАТОЛОГІЇ - Бойків, А. В. (Медична освіта, 2013)
У статті розкривається досвід викладання пропедевтики ортопедичної стоматології на кафедрі ортопедичної стомато- логії в Тернопільському державному медичному університеті імені І. Я. Горбачевського за кредитно-модульною систе- мою організації навчального процесу.