ОПАНУВАННЯ СТУДЕНТАМИ ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК ЯК СКЛАДОВА ЧАСТИНА ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ НА КАФЕДРІ НЕЙРОХІРУРГІЇ І НЕВРОЛОГІЇ ОДЕСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Сон, А. С.; Добровольський, В. В.; Горанський, Ю. І.; Стоянов, О. М.; Добровольська, Н. В. (Медична освіта, 2013)
У статті представлений аналіз методичних підходів, запропонованих кафедрою нейрохірургії і неврології Одеського державногомедичногоуніверситету, щодопідвищення якості навчальної роботи, зокрема опанування практичних навичок.