СИМУЛЯЦІЙНА МЕТОДИКА ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ НА КАФЕДРІ НЕВІДКЛАДНОЇ ТА ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ – ВАЖЛИВА СКЛАДОВА В ЯКІСНОМУ ТА КОМПЛЕКСНОМУ ЗАСВОЄННІ НАВЧАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ З ДИСЦИПЛІНИ - Shved, M. I.; Liakhovych, R. M.; Kitsak, Ya. M. (Медична освіта, 2017)
У роботі висвітлюються особливості організації навчального процесу на курсі екстреної медичної допомоги в ДВНЗ “Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України”. Розкривається прогресивна методика теоретичного викладення та засвоєння практичних навичок на клінічній кафедрі за системою єдиного дня, зокрема реалізація практичної частини заняття із командною роботою студентів з медичним обладнанням, виїздами до хворих (потерпілих) у складі бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги, підвищенню рівня підготовки студентів з дисципліни сприяє також їх наукова та просвітницька діяльність.