АНАЛІЗ СТАНУ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР ЗАСОБАМИ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Slavopas, V. A. (Медична освіта, 2017)
У статті описано розвиток системи охорони здоров’я на сучасному етапі, пов’язаний із використанням комп’ютерних технологій у профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань; проведено аналіз сучасного стану підготовки майбутніх медичних сестер засобами комп’ютерних технологій; розглянуто особливості викладання дисципліни “Основи медичної інформатики” у студентів спеціальності “Сестринська справа”; внесено пропозиції щодо посилення методичної складової процесу підготовки майбутніх медичних сестер до використання комп’ютерних технологій у професійній діяльності.