ДОСВІД ОСВОЄННЯ ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК СТУДЕНТАМИ НА КАФЕДРІ ПРОПЕДЕВТИКИ ВНУТРІШНЬОЇ МЕДИЦИНИ В УМОВАХ СИМУЛЯЦІЙНОГО ЦЕНТРУ - Andreychyn, S. M.; Bilkevych, N. A.; Chernets, T. Yu.; Buhai, B. H.; Lykhatska, V. O.; Vereshchahina, N. Ya.; Kavetska, N. A.; Kuziv, P. P.; Ruda, M. M.; Yarema, N. Z.; et al. (Медична освіта, 2017)
У статті розглянуто можливості методу симуляційного навчання у світлі сучасних уявлень про процес засвоєння інформації та набуття практичних компетенцій. Проаналізовано власний досвід проведення практичних занять для студентів ІІ-ІІІ курсів медичного університету на основі наявних у наукових публікаціях даних про результати впровадження методу симуляційного навчання у медичних вищих навчальних закладах України.