ЄВРОПЕЙСЬКА КРЕДИТНА ТРАНСФЕРНО-НАКОПИЧУВАЛЬНА СИСТЕМА В КОНТЕКСТІ РЕФОРМУ¬ВАННЯ АНГЛОМОВНОГО НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ У ЛЬВІВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬ¬НОМУ МЕДИЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ ДАНИЛА ГАЛИЦЬКОГО - Zimenkovskyi, B. S.; Hzhehotskyi, M. R.; Varyvoda, Ye. S.; Solonynko, I. I.; Chemerys, O. M.; Chukhray, N. L. (Медична освіта, 2016)
У статті висвітлено особливості реформування англомовного навчання іноземних студентів на додипломному етапі у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького за Європейською кредитною трансферно-накопичувальною системою.