ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧІ АСПЕКТИ РОЗБУДОВИ МЕДИЦИНИ НА ТЕРНОПІЛЬЩИНІ В ПЕРІОД 1939–1941 РР. - Kravchuk, L. V.; Kravchuk, L. O.; Labivka, O. V. (Медична освіта, 2015)
У статті розкрито зміни, що відбувалися у сфері медицини в Тернопільській області з приходом радянських військ та утвердженням радянської влади у вересні 1939 року. Зроблено аналіз якісного зрушення у всіх сферах медичного обслуговування місцевого населення області.