ОСОБЛИВОСТІ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ З ДИСЦИПЛІНИ «ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА» - Зятковська, О.Я. (Медична освіта, 2015)
У статті висвітлено особливості викладання лабораторної діагностики для студентів фармацевтичного факультету відповідно до кредитно-модульної системи організації навчального процесу.