ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ МЕДИКО-ПРАВОВИХ ДИСЦИПЛІН НА ІНОЗЕМНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ - Н. М. КАЛИНЮК М. О. СОПІГА, І. О. РОГАЛЬСЬКИЙ М. В. ЧОРНЕНЬКИЙ (Медична освіта, 2015)
Стаття розкриває окремі аспекти викладання “Правознавства”, “Медичного правознавства”, “Фармацевтичного законодавства” на кафедрі медичного права державного вищого навчального закладу “Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського Міністерства охорони здоров’я України” для студентів іноземного факультету. Зосереджено увагу на власних навчально-методичних розробках кафедри.