ВИКОРИСТАННЯ ТЕСТОВОГО КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ ПРИ ВИВЧЕННІ ДИСЦИПЛІНИ “ВНУТРІШНЯ МЕДИЦИНА” - Мізюк, В. М. (Медична освіта, 2015)
У статті висвітлено можливості тестового контролю з використанням комп’ютерних систем для забезпечення оптимізації навчального процесу як ефективного засобу активізації навчальної діяльності при вивченні дисципліни “Внутрішня медицина” іноземними студентами.