Кредитно-модульна система організації навчального процесу на кафедрі мікробіології, вірусології, імунології Запорізького державного медичного університету для студентів зі спеціальності “Лабораторна діагностика” - Кущ, О. Г. (Медична освіта, 2015)
На даний час відбувається новітнє структурування кафедри мікробіології, вірусології, імунології Запорізького державного медичного університету, що полягає у застосуванні інноваційних засобів навчання і виховання, які базуються на засадах Болонської системи, заснованих на методах активного навчання. Впроваджується кредитно-модульна форма навчання для студентів, які навчаються за спеціальністю “лікар-лаборант”.