ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ВИКЛАДАННІ ПЕДІАТРИЧНИХ ДИСЦИПЛІН - Платонова, О. М. (Медична освіта, 2015)
У статті проведена оцінка перспектив застосування технологій дистанційного навчання при викладанні педіатричних дисциплін. Проаналізовані особливості різних форм дистанційного навчання, наведені переваги та перспективи використання ресурсів соціальних мереж в освітньому процесі.