РЕАЛІЗАЦІЯ МІЖПРЕДМЕТНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ ПРИ ВИКЛАДАННІ ПРОПЕДЕВТИКИ ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ НА ПРИКЛАДІ ХРОНІЧНОГО ГАСТРИТУ - Молодовець, О. Б. (Медична освіта, 2015)
У статті описані міжпредметні зв’язки при вивченні студентами медичного факультету Івано-Франківського національного медичного університету предмета “Пропедевтика внутрішньої медицини” із предметами “Гістологія”, “Патологічна анатомія”, “Мікробіологія”, “Медична та неорганічна хімія”.