КРЕДИТНО-МОДУЛЬНА СИСТЕМА У КОНТЕКСТІ РЕФОРМУ-ВАННЯ АНГЛОМОВНОГО НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ НА ДОДИПЛОМНОМУ ЕТАПІ У ЛЬВІВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬ-НОМУ МЕДИЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМ. ДАНИЛА ГАЛИЦЬКОГО - Зіменковський, Б. С.; Гжегоцький, М. Р.; Варивода, Є. С.; Серветник, М. І.; Чухрай, Н. Л.; Солонинко, І. І. (Медична освіта, 2015)
У СТАТТІ ВИСВІТЛЕНО ОСОБЛИВОСТІ РЕФОРМУВАННЯ АНГЛОМОВНОГО НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ НА ДОДИПЛОМНОМУ ЕТАПІ у ЛьвівськОМУ національному медичному університеті ім. Данила Галицького за кредитно-модульною системою.