РЕОРГАНІЗАЦІЯ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ – ВАЖЛИВИЙ АСПЕКТ НАСТУПНОГО РОЗВИТКУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я В УКРАЇНІ - Ковальчук, Л. Я. (Медична освіта, 2015)
У СТАТТІ ОБГРУНТОВАНО РЕОРГАНІЗАЦІЮ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ЯК ВАЖЛИВИЙ АСПЕКТ НАСТУПНОГО РОЗВИТКУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я В УКРАЇНІ.