МЕТОДИКА ОЦІНКИ ОВОЛОДІННЯ ПРАКТИЧНИМИ НАВИЧКАМИ ІНТЕРНАМИ-ХІРУРГАМИ НА КАФЕДРІ ХІРУРГІЇ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ - Поляцко, К. Г. (Медична освіта, 2014)
Впроваджено оцінку оволодіння практичними навичками хірургами-інтернами за п’ятибальною рейтинговою шкалою Лайкерта. Об’єктивна структурована оцінка практичних навичок дозволяє кураторам і інтернам у кожному конкретному випадку виявити “слабкі місця”, що забезпечує зворотний зв’язок у навчальному процесі і підвищення його ефективності.