ОСОБИСТІСНО-ОРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД ДО ВИХОВАННЯ У ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЯХ В. СУХОМЛИНСЬКОГО - Кульчицький, В. Й. (Медична освіта, 2014)
У статті розглянуто проблему особистісно-орієнтованого підходу до виховання у педагогічних ідеях В. Сухомлинського,проаналізовано значення особистісно-орієнтованої освіти у становленні особистості, зосереджено увагу на основних принципах особистісно-орієнтованого підходу до навчання та виховання особистості.