ЕТИКА І ДЕОНТОЛОГІЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ СТУДЕНТА-МЕДИКА - Корнага, С. І.; Денефіль, О. В.; Мандзій, З. П. (Медична освіта, 2014)
Стаття присвячена питанням етики та деонтології в процесі навчання в медичному вузі. Особлива увага звертається на питання спілкування пацієнта і майбутнього лікаря, удосконалення його професійної майстерності, оскільки в руки медиків віддається найдорожче – життя і здоров’я людини.