ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ФОРМІ МАЛИХ ГРУП ПРИ ВИВЧЕННІ ХІМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН У ВИЩІЙ ШКОЛІ - Кирилів, М. В.; Бекус, І. Р.; Демид, А. Є. (Медична освіта, 2014)
<span style="font-size: 12.0pt; line-height: 115%; font-family: 'Times New Roman','serif'; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: UK; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="UK">У статті наведено основні принципи застосування групової форми організації навчально-пізнавальної діяльності<span style="font-size: 12.0pt; line-height: 115%; font-family: 'Times New Roman','serif'; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: UK; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="UK">студентів у вищій школі. Викладено особливості формування малих груп для виконання лабораторно-практичних робіт при вивченні хімічних дисциплін, які застосовуються авторами в процесі професійно-педагогічної підготовки майбутніх лікарів.