ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ СЕСТРИНСЬКОЇ ПРАКТИКИ АНГЛОМОВНИХ СТУДЕНТІВ В УМОВАХ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ - Ільченко, С. І.; Коренюк, О. С.; Ярошевська, Т. В. (Медична освіта, 2014)
У статті розглянуто основні проблеми викладання дисципліни “Сестринська практика” англомовним студентам запринципами кредитно-модульної системи. Наведено досвід проведення виробничої сестринської практики з педіатрії віноземних студентів ІІІ курсу. Висвітлені можливі шляхи оптимізації аудиторної підготовки та самостійної роботи студентів в умовах лікарні. Особлива увага приділена методикам, які поліпшують адаптацію студентів у клініці та підвищують рівень опанування практичними навичками під час виробничої практики.