ОПТИМІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ З ОРГАНІЧНОЇ ХІМІЇ У СТУДЕНТІВ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ - Воскобойнік, О. Ю. (Медична освіта, 2014)
У представленій роботі пропонуються нові напрямки оптимізації навчального процесу з органічної хімії для студентівфармацевтичного факультету заочної форми навчання. Запропоновано використання спеціалізованого програмного забезпечення та нових форм контролю знань.