СХЕМАТИЗАЦІЯ ЯК ОДИН З ПРИЙОМІВ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ ТЕОРЕТИЧНИХ ПОСТУЛАТІВ ХІМІЧНОЇ НАУКИ ПРИ ВИВЧЕННІ “ЛЕТКИХ” ОТРУТ В КУРСІ “ТОКСИКОЛОГІЧНА ХІМІЯ” - Вельчинська, О. В. (Медична освіта, 2014)
У статті наведено досвід викладання “Tоксикологічної хімії”, на прикладі класу “леткі” отрути в умовах кредитно-модульної системи навчання. Викладено основні методики вивчення отруйних речовин та їх хімічних перетворень задопомогою схематизації хімічного матеріалу.