ВПЛИВ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ ВИКЛАДАННЯ НА ПОКАЗНИКИ УСПІШНОСТІ СТУДЕНТІВ З ФАРМАКОЛОГІЇ - Талалаєнко, О. М.; Абрамець, І. І.; Зайка, Т. О.; Зіньковська, Л. Я.; Донець, В. Ф.; Євдокимов, Д. В.; Образцова, О. Г.; Савустьяненко, А. В.; Самойлович, І. М.; Сидорова, Ю. В.; et al. (Медична освіта, 2014)
Устатті розглянуто вплив кредитно-модульної системи викладанняфармакології намедичномуфакультеті на кількісні показники успішності студентів.