ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ “ФАКТОРИ І МЕХАНІЗМИ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ АКТИВНОСТІ І ТОКСИЧНОСТІ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ НА ЕТАПАХ ФАРМАКОКІНЕТИКИ” В УМОВАХ КРЕДИТНО- МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ НА КАФЕДРІ КЛІНІЧНОЇ ФАРМАЦІЇ - Мандзій, З. П. (Медична освіта, 2013)
У процесі наближення України до стандартів Європейського освітнього простору важливим кроком є впровадження у навчальний процес вищих навчальних закладів завданьБолонськогопроцесу. Одним із напрямків реалізації цих завдань є використання кредитно-модульної технології навчання, що дасть можливість при компактності викладу матеріалу створити умови для кращого і якіснішого засвоєння студентами матеріалу програми з навчальної дисципліни “Фактори і механізми фармацевтичної активності і токсичності лікарських засобів на етапах фармакокінетики”.