ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО-КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАГІСТРІВ МЕДИЦИНИ В УМОВАХ УНІВЕРСИТЕТУ - Гнатишин, С. І.; Новіцька, О. І.; Олійник, Н. Я. (Медична освіта, 2022)
У статті проаналізовано основні аспекти формування професійно-комунікативної компетентності магістрів медицини в умовах університету, закцентовано увагу на «професійно-комунікативній компетентності магістрів медицини» як складній професійній якості, з’ясовано сутність формування цієї складової фахової підготовки висококваліфікованих фахівців медичної сфери, розкрито засоби для оволодіння мовленнєвими уміннями й навичками, необхідними для спілкування, сукупність знань про норми й правила ведення комунікації.