ДОСВІД ВИКЛАДАННЯ ОФТАЛЬМОЛОГІЇ АНГЛОМОВНИМ СТУДЕНТАМ ЗА КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЮ СИСТЕМОЮ НАВЧАННЯ - Табалюк, Т. А. (Медична освіта, 2013)
У статті наведено досвід вивчення офтальмології англійською мовою іноземними студентами ТДМУ за кредитно- модульною системою. Описано основні навчальні методики, у т. ч. і з використанням програмних засобів.