ДОСВІД ВИКЛАДАННЯ ІНОЗЕМНИМ СТУДЕНТАМ НА КАФЕДРІ ПРОПЕДЕВТИКИ ДИТЯЧИХ ХВОРОБ - Нечитайло, Ю. М.; Буряк, О. Г.; Нечитайло, Д. Ю. (Медична освіта, 2013)
У статті розкривається досвід викладання пропедевтичної педіатрії на кафедрі пропедевтики дитячих хвороб у Буко- винському державному медичному університеті за кредитно-модульною системою студентам з англомовною формою навчання. Описані основні методики, що застосовуються в процесі навчання, роль самостійної підготовки.