СФЕРИ І ФУНКЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЛІКАРІВ В АВСТРІЇ - Мельничук, І. М. (Медична освіта, 2013)
Розглянуто сфери та об’єкти професійної діяльності австрійських лікарів. Охарактеризовано функції діяльності лікарів в Австрії, що виокремлюються залежно від характеру їх праці. Виділено етапи становлення професійної групи лікарів Австрії. Висвітлено основні критерії, що характеризують професійну групу лікарів. Проаналізовано характеристики професійної групи лікарів і чинники, що впливають на її розвиток і зміни у ній. Конкретизовані види діяльності і професійні завдання, у яких мають бути компетентними та обізнаними випускники австрійських вищих медичних навчальних закладів.