ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ВИКЛАДАННЯ НЕВРОЛОГІЇ СТУДЕНТАМ СТОМАТОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ - Максимчук, Л. Т.; Дорошенко, О. О.; Гриб, В. А. (Медична освіта, 2013)
У статті наводиться досвід кафедри неврології Івано-Франківського національного медичного університету з підготов- ки студентів ІV курсу стоматологічного факультету за кредитно-модульною системою організації навчального процесу для підвищення якості їх навчання.