МЕДИЧНА ЕТИКА І ДЕОНТОЛОГІЯ: РЕАЛІЇ І ПЕРСПЕКТИВИ В РОБОТІ ЛІКАРЯ - Левенець, С. С. (Медична освіта, 2013)
Висвітлені поняття медичної етики і деонтології, історична довідка їхнього формування і розвитку у світі та в Україні. Показані основні положення Етичного кодексу українського лікаря.