ПИТАННЯ ФОРМУВАННЯ МОТИВАЦІЇ ДО НАВЧАННЯ ТА ОСНОВ КЛІНІЧНОГО МИСЛЕННЯ У АНГЛОМОВНИХ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Лебедюк, М. М.; Ашаніна, І. В. (Медична освіта, 2013)
У статті представлений погляд на питання формування мотивації до навчання та необхідність створення лікарського мислення – як кінцеве завдання вивчення клінічної дисципліни.