ОБГРУНТУВАННЯ ЗНАЧЕННЯ МЕТОДИКИ “ЄДИНОГО ДНЯ” ДЛЯ ТЕОРЕТИЧНОЇ ТА ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ У ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МЕДИЧНОЇ ЛЕКСИКИ - Коцюба, Р. Б. (Медична освіта, 2013)
У статті обґрунтовується ефективність використання методики “Єдиного дня” для теоретичної та практичної підго- товки студентів у вивченні іноземної професійної медичної лексики.