ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК МІЖ ПСИХОФІЗІОЛОГІЧНИМИ ОСОБЛИВОСТЯМИ СТУДЕНТІВ ТА ЇХ УСПІШНІСТЮ ПРИ ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ НАВЧАННЯ - Коноваленко, С. О.; Гнатюк, Р. М.; Татарчук, Л. В. (Медична освіта, 2013)
Досліджена успішність студентів медичного університету з нормальної фізіології, мікробіології, вірусології та імуно- логії, клінічної фармакології з рецептурою при дистанційній формі навчання. Встановлено, що особам з домінуванням правої півкулі головного мозку (ліворукі) важче дається засвоєння навчального матеріалу порівняно з праворукими.