ОСОБЛИВОСТІ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ СТОМАТОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ З ДИСЦИПЛІНИ “КЛІНІЧНА ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА” - Кліщ, І. М.; Марущак, М. І.; Криницька, І. Я. (Медична освіта, 2013)
У статті висвітлено особливості викладання клінічної лабораторної діагностики для студентів стоматологічного фа- культету відповідно до кредитно-модульної системи організації навчального процесу.