РОЛЬ ВИКЛАДАЧА В ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ЗА КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЮ СИСТЕМОЮ - Зарудна, О. І. (Медична освіта, 2013)
У статті проаналізовано роль викладача в організації ефективної роботи студентів, які знаходяться протягом навчаль- ного дня на одній клінічній базі.