ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ТЕСТОВОГО КОНТРОЛЮ З АНАТОМІЇ ЛЮДИНИ СТУДЕНТАМИ МЕДИЧНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ 2 ТА 3 КУРСІВ В АСПЕКТІ ПІДГОТОВКИ ДО ІСПИТУ КРОК-1 - Жаріков, М. Ю.; Крамар, С. Б.; Назарова, Д. І. (Медична освіта, 2013)
У статті проаналізовано багаторічний досвід проведення тестового контролю з анатомії людини, викладено зіставлення результатів тестування студентів різних факультетів відразу після завершення вивчення предмета та безпосередньо перед ліцензійним іспитом “КРОК-1”. Отримані висновки дозволили скласти рекомендації щодо поліпшення ефектив- ності роботи з тестовим матеріалом та збереження знань студентами до моменту проведення ліцензійного іспиту.