ДОСВІД ВИКЛАДАННЯ ТЕМИ “ЕКСТРАКЦІЯ” В КУРСІ ФІЗИЧНОЇ ТА КОЛОЇДНОЇ ХІМІЇ У ВИЩОМУ ФАРМАЦЕВТИЧНОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - Грицан, Л. Д. (Медична освіта, 2013)
У статті подано особливості методики викладання теми “Екстракція” в курсі фізичної та колоїдної хімії студентам, які навчаються за напрямом “Фармація”, з урахуванням вимог кредитно-модульної системи.