МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ВИКОРИСТАННЯ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ ТА МІСЦЕ І РОЛЬ ТЕСТОВОГО КОНТРОЛЮ У СТРУКТУРІ ВИКЛАДАННЯ НОРМАТИВНОЇ ДИСЦИПЛІНИ “ГІГІЄНА ТА ЕКОЛОГІЯ” - Бардов, В. Г.; Сергета, І. В.; Гринзовський, А. М. (Медична освіта, 2013)
У статті обґрунтовані методологічні основи та визначені прикладні напрямки використання тестового контролю у структурі навчальної підготовки студентів під час вивчення нормативної дисципліни “Гігієна та екологія”.